Team

Wij bundelen de krachten van een heel team om jou te ondersteunen.. Dit team bestaat uit coaches, jobhunters en trainers die nauw samenwerken om de juiste oplossingen te bieden.

Coaches

Tijdens het volledige traject word je begeleid door dezelfde coach. Onze coaches zijn specialisten in loopbaantransitie. Zij hebben een erkende coaching opleiding gevolgd en scholen zich bovendien continu bij. Zij hebben tenslotte ook een uitstekende kennis van de diverse opleidingsmogelijkheden en de opleidingsmarkt. Zij beschikken verder nog over een stevig netwerk. De begeleidingen kunnen worden verzorgd in Nederlands, Frans, Duits en Engels

Jobhunters

Onze jobhunters hebben een ruime bedrijfservaring, een doorgedreven kennis van de (inter) nationale, regionale en lokale arbeidsmarkt én een goed ontwikkeld netwerk. Dit is voor jou een sterke troef bij je zoektocht naar een nieuwe uitdaging.

Trainers

Wil je graag bepaalde competenties versterken? Wij organiseren specifieke trainingen en workshops waaraan je kan deelnemen.

Contactpersoon

Annick Huybrechts

Partner

Samen met een team van ontzettend gepassioneerde en gedreven coaches, organisaties en deelnemers keer op keer ondersteunen en begeleiden doorheen zeer ingrijpende periodes. Onze diensten en begeleidingen blijven vernieuwen, aanpassen en afstemmen op alle deelnemers is voor ons essentieel!

E annick.huybrechts@travvant.be
T +32 3 218 00 00
LinkedIN