Ann-Caroline Roymans

Futur proof brain, futur proof attitude

Introductie

Ik ben gefascineerd door het herstellen van mensen in hun breinkracht en het terugbrengen van geloof in zichzelf, strevend naar een gebalanceerd leven. Mijn ervaring als kinesist in neurologie, met focus op ontwikkelingsproblemen, evolueerde naar prevalidatie van brein en lichaam voor volwassenen. Gecertificeerd in personal coaching en Neurocognitieve GedragsMethodologie, begon ik een nieuwe carrière en heb nu mijn eigen praktijk.

Met meer dan 10.000 uur coaching en training in zowel particuliere als zakelijke settings, gebruik ik neurowetenschappen als basis voor mijn ondersteuning in groeiprocessen. Mijn boek ‘Top of your Mind’ biedt een persoonlijke handleiding voor goede besluitvorming in een VUCA-wereld, waarin ik de kracht van de prefrontale cortex benadruk.

In onze snel veranderende maatschappij biedt mijn aanpak inzichten over hoe het brein omgaat met deze evolutie. Stress zie ik als een indicator, en het begrijpen van de breintaal stelt mensen in staat zelfzorg te kiezen.

Ik geloof dat de sleutel tot transformatie bij de persoon ligt. Mijn benadering combineert wetenschap en praktisch gebruik, met concrete acties en een duidelijke oproep tot handelen. Ben je klaar om je brein naar een hoger niveau te tillen?

Skills

Loopbaan – Omgaan met Stress – Assertiviteit – Leiderschap – Zelfvertrouwen – Persoonlijke groei – Work-life balance – KIK kijken in kansen in plaats van DIP denken in problemen – Communicatie – Perfectionisme – Faalangst – Geloven in jezelf -Veerkrachtig – Levenslang leren – Mentale zelfzorg – Energie – Levensgeluk – Hoogsensitiviteit

Plan een verkennend gesprek

Heb je meer of minder dan 7 jaar werkervaring?
optin
Hidden

Locatie