People First: het boek

Een must-read boek voor elk HR-professional

Travvant pakte in november 2022 uit met het boek ‘People First’. Het boek werd geschreven door Roeland Van Dessel en biedt 8 sleutels voor een futureproof arbeidsmarkt waarin welzijn centraal staat.

De wereld verandert in sneltempo, en dat heeft zo zijn gevolgen voor de arbeidsmarkt. Zeggen dat ze ‘onder druk’ staat, is een understatement. Vooral de voorbije 10 jaar ging het bijzonder hard, met corona als ultieme katalysator voor een aantal nieuwe bewegingen.

Maar wat is er nu eigenlijk allemaal aan het veranderen? Wat speelt er in de hoofden van de werkende Vlaming? Wat maakt dat zij ’s ochtends vrolijk en gemotiveerd uit hun bed springen om aan de slag te gaan? Of net niet?

En vooral: hoe kunnen we hierop inspelen? Zodat we niet alleen vanuit het HR-beleid, maar samen met alle stakeholders (overheid, sociale partners en de medewerkers zelf) kunnen werken aan een aanpak die futureproof is en constructief bijdraagt aan een verhoging van de tewerkstellingsgraad én de werkbaarheidsgraad?

Het boek People First van People first bevat 8 sleutels voor een futureproof arbeidsmarkt en geeft hiermee een verfrissende kijk op de loopbaan van vandaag en morgen.

Praktisch

Voor jouw organisatie

Outplacement

Loopbaanbegeleiding

Re-integratie

Inplacement

Teamcoaching

Leiderschap

JobFit Coaching

Neem contact met ons op

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.