People First

Waar mensen op de eerste plaats komen en persoonlijk maatwerk de standaard is!

Onze unieke visie: People First

Onze ‘People First’-visie staat centraal in alles wat we doen. We geloven in de kracht van mensen: hun talenten, hun potentieel. 

We hechten waarde aan het individu in elke stap van hun loopbaan en omarmen met trots het principe van een uiterst mensgerichte en warme benadering.

Onze unieke aanpak: maatwerk

Bij Travvant is gepersonaliseerd maatwerk onze belofte aan jou. 

Of het nu gaat om outplacement, inplacement, loopbaancoaching of talent management, we passen onze aanpak aan op jouw specifieke behoeften en ambities.

Geen twee projecten zijn hetzelfde en daarom zoeken we samen met jou naar de aanpak die precies aansluit bij wat jij nodig hebt.

Onze unieke rol

De naam Travvant is afgeleid van het oude Nederlandse woord ‘trawant’. Een trawant was iemand die met je meeliep op je pad, een trouwe metgezel die je begeleidde en hielp op je reis. 

Bij Travvant nemen we dit zeer ter harte. 

Of je medewerkers nu op zoek zijn naar nieuwe kansen na ontslag, zich een weg zoeken in een nieuwe functie binnen je huidige organisatie, of hulp nodig hebben bij  hun loopbaanvragen, wij zijn er om hen begeleiding met toewijding en expertise aan te bieden.

We zijn jouw betrouwbare metgezel en partner!

 

Onze diensten

Outplacement

Onze deskundige begeleiding na ontslag, vaak een emotionele en pittige loopbaanperiode.   We zijn er voor je medewerker, met advies, expertise en mensgerichte ondersteuning.  We luisteren en bepalen samen een strategie voor de volgende loopbaanstappen afgestemd op de vaardigheden en ambities van je medewerker.

Loopbaancoaching

Jij kan als organisatie jouw medewerkers stimuleren om verantwoordelijkheid te nemen over hun eigen loopbaan. Onze toegewijde loopbaancoaches bieden niet alleen professioneel arbeidsmarktadvies, maar ook een luisterend oor en een bron van inspiratie om je medewerkers te helpen hun volledige potentieel te ontdekken en hun loopbaandoelen te bereiken.

Talent Management

Maak naadloze interne overgangen mogelijk met onze expertise in interne mobiliteit. We begrijpen de dynamiek van organisaties en helpen je om je talenten op de best mogelijke manier en op de juiste plaats binnen je huidige werkomgeving te benutten.   We helpen jou om talent te ontdekken, te ontwikkelen en te behouden, met een focus op menselijke groei, jobfit, jobteveredenheid en welzijn.

Zelf aan de slag met onze digitale tools

Voor jouw organisatie

Outplacement

Loopbaanbegeleiding

Re-integratie

Inplacement

Teamcoaching

Leiderschap

Neem contact met ons op

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.