TRAP

TraP - Het Travvant Transitie Platform

Het ultieme platform voor elke werkzoekende: TraP, jouw trap naar succes! Bij Travvant begrijpen we dat de zoektocht naar werk een grote uitdaging kan zijn. Met TraP krijg je stap voor stap de ondersteuning die je nodig hebt, waardoor je telkens een stukje hoger komt en dichter bij je professionele doelen komt.

 

Stap 1: Een nieuw begin

Na een ontslag kan de weg naar een nieuwe job ontmoedigend lijken. Met TraP start je fris en ontdek je antwoorden op cruciale vragen. Welke richting wil je uit? Is starten als zelfstandige iets voor jou? Met behulp van oefeningen en testen vindt je snel jouw antwoorden.

Stap 2: Zichtbaarheid en voorbereiding

Hoe maak je jezelf zichtbaar op de arbeidsmarkt? Hoe schrijf je een opvallend cv? Met TraP krijg je ongelimiteerde toegang tot workshops, webinars, en e-learnings. Bereid je voor op sollicitatiegesprekken door live te oefenen met honderden vragen. Jouw verhaal wordt krachtig en uniek dankzij de tools voor cv, motivatiebrief, pitch, en meer.

Stap 3: Netwerken en verbinding

In een wereld vol vragen biedt TraP duidelijke antwoorden. Ga aan de slag met de workshops, webinars en voorbeelden om jouw LinkedIn-profiel te optimaliseren. Jouw Travvant coach loodst jou stap voor stap door TraP!

Instant toegang tot een schat aan informatie, tools en begeleiding.
24/7 beschikbaar in het Nederlands, Frans, Engels en Duits.

Ontdek TraP – Waar jouw succesvolle weg naar werk begint!

Voor jouw organisatie

Outplacement

Loopbaanbegeleiding

Re-integratie

Inplacement

Teamcoaching

Leiderschap

JobFit Coaching

Neem contact met ons op

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.