Over Travvant

De drijvende kracht achter Travvant

Maak kennis met Annick Huybrechts en Roeland Van Dessel – de visionaire leiders die het hart van ons team vormen!

Bij Travvant ligt de nadruk op een ‘personal touch’ in alles wat we doen, of het nu gaat om outplacement, loopbaanbegeleiding, of talent management. Wij geloven in een persoonlijke en eerlijke samenwerking met onze kandidaten en klanten, en alles begint bij het leidersschap van ons team.

Annick Huybrechts

Onze gepassioneerde General Manager staat aan het roer van Travvant. Met haar inspirerend en gedreven leiderschap zorgt ze voor een dynamische koers en een persoonlijke aanpak in alles wat we ondernemen.

Roeland Van Dessel

Onze Afgevaardigd Bestuurder is de architect van de visie van Travvant. Hij is de auteur van het boek 'People First' waarin hij zijn mensgerichte aanpak toelicht. Het is zijn visie die aan de grond ligt van alles wat Travvant doet.

Annick en Roeland geloven in de kracht van een warme, persoonlijke en zeer menselijke samenwerking. Heb je vragen of wil je meer weten? Aarzel niet om contact met hen op te nemen – ze staan klaar om je te helpen.

Onze back-office

Een team van gedreven en enthousiaste mensen staan klaar om elke vraag van jou met de glimlach én kennis van zaken te beantwoorden. 

Onze waarden

Respect

Wij (h)erkennen de gevoelens en behoeften van anderen en houden hier maximaal rekening mee.

Empathie

Travvant leeft zich in in uw leefwereld. Door mensen en hun wensen goed te begrijpen, kunnen we ons werk beter doen.

Integriteit

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen, respectvol, open, eerlijk en transparant.

Resultaatgerichtheid

Onze mensen gaan er de volle 100% voor, met uw einddoel voor ogen.

Kwaliteit

We streven kwaliteit na in alle facetten van ons dagelijks handelen en in onze dagelijkse contacten.

Passie

Wat je graag doet, doe je goed. Bij Travvant zijn we gepassioneerd en gedreven in alles wat we doen.

Onze coaches

We hebben een zeer uitgebreid team van outplacement- en loopbaancoaches. Allen met een stevig gevulde rugzak aan opleidingen, certificaten, ervaring en expertise.

Maar nog belangrijker is dat ze allen onze People First visie in hun DNA hebben. Bij hen komen jouw vragen en behoeften steeds op de eerste plaats.

Bovendien vind je altijd een coach in jouw buurt, of je nu midden in de bruisende stad woont of in een rustig dorp. Lokale ondersteuning is erg belangrijk en daarom hebben we een uitgebreid netwerk van meer dan 150 locaties verspreid over heel Vlaanderen. 

Onze locaties

Onze klanten getuigen

Contacteer ons
Met onze persoonlijke aanpak zijn we steeds dichtbij. We kijken graag samen hoe we je kunnen helpen met je loopbaan of organisatie.

Onze locaties

Travvant is actief over heel België. Vanuit ons hoofdkantoor in Antwerpen dispatchen we onze begeleidingen naar een uitgebreid netwerk van meer dan 150 locaties verspreid over heel België.

Onze partners