Inplacement

Bouw samen aan jouw bedrijf!

We kiezen vandaag niet langer een job voor het leven, we kiezen een job voor nu. Slimme werkgevers zorgen ervoor dat die ideale job telkens voor het grijpen ligt binnen hun eigen bedrijf. Wil jij de tevredenheid van je medewerkers verhogen en je vertrekratio verlagen? Dan is een intern mobiliteitstraject voor jou de geknipte oplossing.

De behoefte aan flexibiliteit en veerkracht onder medewerkers is groter dan ooit. Vaak blijven werknemers te lang in hun comfortzone, wat de groei van zowel individu als organisatie kan belemmeren. Het is essentieel om medewerkers uit te dagen en hen nieuwe taken toe te vertrouwen.


Dankzij een intern mobiliteitstraject kunnen je medewerkers beter doorstromen en kan je hun vele talenten optimaal benutten. Zo zet je de juiste persoon op elk moment op de juiste plaats. Samen bekijken we waar we de talenten van je medewerkers optimaal kunnen inzetten en beperken we kennisverlies en grote aanwervingskosten. Eventuele opleidings- of omscholingsnoden brengen we in kaart.

Doelstellingen:
 • Het faciliteren van interne ontwikkeling en mobiliteit, met de focus op het bevorderen van de interne groei en mobiliteit van medewerkers.
 • Het verhogen van wendbaarheid en weerbaarheid, met als streven een wendbare en weerbare organisatie en medewerkers te creëren.
 • Het bieden van een langetermijnperspectief voor zowel medewerker als organisatie.
 • Het benutten van de juiste talenten voor een optimale inzet van medewerkers.
 • Het behouden en verhogen van de betrokkenheid van medewerkers.
 • Het bieden van ondersteuning bij veranderingstrajecten binnen de organisatie.
 • Het sensibiliseren van dynamiek, zelfredzaamheid en verantwoordelijkheid bij medewerkers.
 • Het faciliteren van duurzame tewerkstelling door middel van een aanpak die gericht is op het bevorderen van duurzame tewerkstelling.
 • Het bieden van begeleiding op maat die aansluit bij de behoeften van elke medewerker.

Wat kun je verwachten tijdens het project?

 1. Zelfanalyse: Diepgaande zelfanalyse om de waarden, vaardigheden en wensen van medewerkers te begrijpen.
 2. Ontwikkelingsplan: Opstellen van een gepersonaliseerd ontwikkelingsplan met concrete doelen voor meer eigenaarschap over de carrière.
 3. Uitvoering: In de laatste fase zetten we het actieplan om in de praktijk, leggen we de juiste opleidingen vast, en evalueren we het verloop van het traject.

Een doeltreffend coachingtraject voor jouw medewerkers?

Contacteer ons en we komen graag bij je langs”

Gepersonaliseerde begeleiding op maat!

Onze aanpak is gericht op het oriënteren en ontwikkelen van medewerkers. Dit resulteert in medewerkers die hun carrière zelf in handen nemen. Ze staan met verhoogde veerkracht, vernieuwd enthousiasme en nieuwe vaardigheden op de werkvloer.

Een win-winsituatie voor zowel organisatie als medewerker: de juiste persoon op de juiste plaats!

Lees onze productfiche!

Download onze productfiche en ontdek hoe we jouw team kunnen helpen om veerkrachtig en flexibel te blijven, en zo de groei van je bedrijf te stimuleren.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voor jouw organisatie

Outplacement

Loopbaanbegeleiding

Re-integratie

Inplacement

Teamcoaching

Leiderschap

Neem contact met ons op

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.