Wat kan je verwachten?

Coaching op maat - De 5 stappen naar jouw carrièrekompas

Wanneer de klik er is, gaan we met ons vijfstappenplan aan de slag om jouw loopbaan vorm te geven. We willen niet alleen dat je jouw loopbaan begrijpt, maar ook dat je er nieuwe energie uit haalt.

1. Oriënteren, wat kan je goed én doe je graag?

In deze fase identificeren we jouw sterke punten en passies met behulp van onze toolkit. We bekijken samen jouw favoriete vaardigheden en taken die energie in je vrijmaken. Het is de eerste stap naar het onthullen van jouw unieke talenten.

2. Navigeren, wat wil je graag ontwikkelen?

Onze toolkit fungeert als je gids om te ontdekken welke vaardigheden je wilt ontwikkelen voor jouw ideale carrière. Hier gaan we niet alleen voor een carrièreverandering, maar voor een opwindende transformatie van jouw professionele zelf.

3. Prioriteren, wat vind je belangrijk?

Missie, visie, normen en waarden worden steeds belangrijker. Samen bepalen we wat voor jou essentieel is in jouw zoektocht naar de ideale werkomgeving. Het is tijd om richting te geven aan jouw carrièredoelen.

4. Inventariseren, welke beroepen passen er bij je persoonlijkheid?

Met een gerichte vragenlijst vinden we drie beroepen die écht bij je passen, ongeacht eerdere keuzes. Hier streven we naar een match die niet alleen past bij je vaardigheden, maar ook bij je passies en ambities.

5. Experimenteren

The proof of the pudding is in the eating, wordt er weleens gezegd. Om te weten of het beeld van je droomjob ook klopt met de realiteit, moet je dus zelf op onderzoek uit gaan. Hoe je dat doet? Eenvoudig: zoek zoveel mogelijk informatie op over je ideale job, praat met mensen die jouw droomjob uitvoeren en ga zo mogelijk zelf enkele uren of een dag in die job aan de slag.

Bij Travvant zijn we er niet alleen om je te ondersteunen, maar om samen met jou te werken aan een bevredigende loopbaan. Jouw succes is onze passie!

Zelf aan de slag met onze digitale tools

Nog vragen over je loopbaan?

Hoe bestel ik loopbaancheques?

Wat na ontslag?

Zelfstandig worden, iets voor mij?

Hulp nodig met perfectionisme?

Hoe kan ik terug aan de slag na ziekte?

Neem contact met ons op

Interesse in de loopbaanbegeleiding van Travvant? Laat je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

Heb je meer of minder dan 7 jaar werkervaring?
optin
Hidden