Ann Van Trier

Je visie zal alleen helder worden wanneer je in je hart kijkt. Wie naar buiten kijkt droomt, wie naar binnen kijkt ontwaakt. (Carl Jung)

Introductie

Ik ga graag met jou op zoek naar de veranderingen die noodzakelijk zijn om jouw werk(omgeving) aan te passen aan jouw noden. Veranderingen die ervoor zorgen dat je in balans bent, energie krijgt en voldoening hebt aan het eind van je dag.

Mijn verhaal is er één van voortdurende ontdekking en verbetering, gericht op het verrijken van mijn wereld en die van anderen. Energie put ik uit de verbinding met mensen, uit de voldoening van hen te ondersteunen in het bereiken van hun aspiraties.

Zowat mijn hele professionele leven was ik coach, begeleider, lesgever. Dit voornamelijk in verschillende functies binnen HR. Maar ook als vrijwilliger in het buitenland. En thuis.

Ik geloof dat de antwoorden op jouw loopbaanvragen van binnenuit komen. Als jouw gids ben ik er om samen met jou te ontdekken in welke job jij je goed voelt.

Zin om samen met mij aan de slag te gaan en jouw loopbaanpad verder uit te stippelen? Graag!

Skills

Loopbaancoaching – Energie-gevers- Persoonlijke groei – Zelfreflectie – Vind je balans – Kom op voor jezelf – Omgaan met verandering – Prioriteiten stellen – (Talent) ontwikkeling – HR – Re-integratie – Expat – Carrièreswitch – Collectief ontslag – Autisme

Plan een verkennend gesprek

Heb je meer of minder dan 7 jaar werkervaring?
optin
Hidden

Locatie