Carla Joos

“don’t look back, it’s not the way you’re going”

Introductie

Mijn levensdraad is doordrongen van passie, zowel professioneel als privé, waarbij ik heb ontdekt dat het volgen van passies geen energie kost, maar juist een bron van energie is. Als HR Business Partner en loopbaancoach, stress- en burn-outcoach, en outplacement consultant put ik uit mijn jarenlange ervaring om mensen nieuwe inzichten te bieden en hen te stimuleren in hun persoonlijke groei, op maat van hun specifieke behoeften.

Mijn HR-reis begon met een sterk gevoel van thuiskomen, gedreven door de wens om te leren en te groeien. Na brede ervaring in HR ben ik me meer gaan toeleggen op het coachen van mensen, met 11 jaar ervaring in outplacement en diverse trainingen voor bedrijven, werkzoekenden en particulieren.

Vandaag combineer ik coaching met mijn rol als HR Business Partner en verdiep ik me in het begeleiden van mensen met stress- en burn-outklachten. Mijn doel is jou te zien groeien, met een op maat gemaakte aanpak die erkent dat elke persoon uniek is, waarbij ik je graag op weg zet naar een mooie toekomst.

Skills

Persoonlijke groei – Loopbaanplanning – Interne mobiliteit – Omgaan met stress – Burn-out – Sollicitatietraining – Energie – Talenten – Changemanagement -Work-life balance

Plan een verkennend gesprek

Heb je meer of minder dan 7 jaar werkervaring?
optin
Hidden

Locatie