Celine Beys

What you seek is seeking you. (RUMI)

Introductie

Voel jij het kriebelen voor een nieuwe stap in je carrière? Heb je zin om te exploreren wat jou energie geeft op dagelijkse basis? Ben je een meerwaardezoeker en wil je dit ook vertalen op professioneel vlak?

In je loopbaanbegeleidingstraject vertrekken we vanuit jouw specifieke situatie, je waarden en talenten. Indien nodig help ik je met het scherpstellen van je coachingvraag, die de deur opent naar jouw pad van persoonlijke groei. We werken vanuit een holistische visie: met behulp van verscheidene mind, body & soul – technieken en methodes, die hun oorsprong vinden in zowel de westerse psychologie en wetenschap als in de wijsheid van oosterse spirituele tradities.

Ik ben een luisterend oor en een bondgenoot op je persoonlijke reis. Met mijn rustige natuur en aanmoedigende stijl creëer ik het juiste klimaat voor jou om positieve stappen te zetten. Als ICF-gecertifieerde coach zorg ik voor structuur in het traject, zodat jij op elk moment weet waar je staat en waar je naartoe gaat. Samen gaan we ervoor!

Skills

ADD – Hoog sensitief – Hoogbegaafd – Leiderschap ontwikkelen – Meer zelfvertrouwen – Efficiënter communiceren – Omgaan met conflict/emoties/verandering – Veerkracht & energie – Werken vanuit authenticiteit & bewustzijn – Carrièreswitch – Ondernemers/ Managers/ Zelfstandigen

Plan een verkennend gesprek

Heb je meer of minder dan 7 jaar werkervaring?
optin
Hidden

Locatie