Christophe Puimège

Vooruit is niet altijd rechtdoor

Introductie

Ik haal voldoening uit het helpen van mensen in hun zoektocht naar hun talenten, de perfecte job, een goede work-life balance, … Ik vind het fantastisch om mensen te zien groeien en samen tot inzichten te komen. Door ondertussen al meer dan 10 jaar te werken op een mensgerichte manier in verschillende domeinen, heb ik de nodige expertise opgebouwd. Aan de hand van verschillende opleidingen heb ik me verdiept in diverse methodieken om doelgericht met cliënten op zoek te gaan naar voldoening, groei, werkgeluk en succes in hun carrière.

Elk traject start met een open vizier en een open gesprek waar jij je vraag duidelijk kan verhelderen en we een aanpak op maat kunnen uitwerken. Ik hanteer een laagdrempelige stijl, ik geef ruimte voor alle emoties, er kan zelfs ook eens gelachen worden. Ik laat je in de spiegel kijken, durf soms confronteren en stel zaken in vraag. Dit aan de hand van verschillende gesprekstechnieken en steeds met wederzijds respect.

Skills

Veerkracht – loopbaanbegeleiding – work-life balans – persoonlijke ontwikkeling – reflectie – energiegevers – jobcrafting – burn-out – re-integratie – piekeren

Plan een verkennend gesprek

Heb je meer of minder dan 7 jaar werkervaring?
optin
Hidden

Locatie