Ellen Pellens

Wie iets echt wil doen, vindt altijd een weg. Wie iets niet wil doen, vindt altijd een excuus.

Introductie

Ik zie het leven niet als een perfect plaatje, maar een puzzel waarvan de stukjes wel hun plek vinden. Zelfs te midden van chaos, blijft mijn vertrouwen dat het goed komt onwankelbaar – een vertrouwen dat ik met jou wil delen.

In mijn aanpak kijken we samen naar je huidige situatie, je gevoelens daarbij, en of deze aansluiten bij wat je écht wil en kan. Het gaat om het ontdekken van je talenten en deze te herschikken tot een geheel dat je kracht geeft. Soms betekent dit oude stukken wegleggen en nieuwe krachten binnenhalen.

Mijn ervaringen als Business Consultant, Trainer en Coach, gecombineerd met recruitment, geven mij een stevige basis in het bedrijfsleven met een focus op persoonlijke relaties, teamdynamiek en leiderschap.

Jouw loopbaan begeleiden betekent het ontdekken van je sterke punten, de inzichten die je zoekt en het waarderen van je unieke zelf. Net zoals een kuiken dat uit het ei komt, is het belangrijk om je eigen tijd te nemen om te groeien. Je hoeft niet overhaast te handelen; je bezit alle kwaliteiten om te bloeien zodra je er klaar voor bent.

Skills

Empowerment – Persoonlijke groei – Zelfvertrouwen – Energie – Talenten – Communicatie – Assertiviteit – Sollicitatietraining – Job-crafting – Change management – Leiderschap – Management skills

Plan een verkennend gesprek

Heb je meer of minder dan 7 jaar werkervaring?
optin
Hidden

Locatie