Els Piron

“A mind that is stretched by a new experience can never go back to its old dimensions.”

Introductie

In de zoektocht naar een bevredigende job ontvouwt zich een complexe puzzel van  uitdagingen: haalbaarheid en ambitie, samenwerking en grenzen stellen, aandacht voor individuen en focus op resultaten, carrière en gezin. Herken je de vragen: “Waar ben ik mee bezig?” en “Waar wil ik naartoe?”? Als doorgewinterde coach en HR-consultant deel ik mijn rijke ervaring vanuit bedrijfsleven, sociale economie en zelfstandig ondernemerschap. Het zien groeien van mensen geeft me echt voldoening. Ik geloof sterk in jouw kracht en je potentieel voor verandering. Ik werk doelgericht, ondersteunend en met aandacht voor jouw vragen en zorgen. “A mind that is stretched by a new experience can never go back to its old dimensions.” Deze quote van Oliver Wendell Holmes Jr. benadrukt dat een open geest en de wil om te evolueren je ver kunnen brengen. Ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en met een frisse blik naar je werk kijken, is een waardevol geschenk aan jezelf.

We kunnen elkaar ontmoeten mij mij thuis in Vorselaar, in Officenter Geel, Officenter Turnhout en online. Ik kijk uit naar jouw loopbaanvraag!

Skills

Loopbaanbegeleiding voor werknemers en zelfstandigen – Zelfinzicht – Talentmanagement – Interne mobiliteit – Leiderschapsontwikkeling – Employability design – Solliciteren met zelfvertrouwen – Verander en transitie coaching – Coaching van werkrelaties – Stress & burn-out coaching – Studiekeuze begeleiding – Mindfull naar pensioen toe.

Plan een verkennend gesprek

Heb je meer of minder dan 7 jaar werkervaring?
optin
Hidden

Locatie