Inge Swartelé

Zelfreflectie en verdieping leiden tot zelfontwikkeling.

Introductie

Mensen via de coachingsmethodiek stappen zien zetten, meer zelfvertrouwen doen krijgen, meer zelfinzichten zien krijgen, hun drijfveren helpen te vinden, zien groeien en bloeien en sterker in hun schoenen te staan, dat geeft mij een onvoorstelbare energie.

Een coachee bij een eerste sessie bedrukt zien binnenkomen en na vier sessies met een smile en vol energie zien buiten stappen, daar doe ik het voor !

Na meer dan 20 jaar in Human Resources in internationale rollen bij een aantal internationale bedrijven in de privésector in België en Nederland, besloot ik in 2011 de stap te zetten naar zelfstandig HR Consultant.

Hierbij richtte ik mij van bij het begin tot het begeleiden van organisaties en personen die op vlak van HR nog heel wat stappen te zetten hadden, wat ik nog steeds met volle overgave doe.

Ik begon ook al snel mensen te coachen en loopbaancoaching werd meer en meer een vast onderdeel van mijn diensten en skills.

Enkele coachingopleidingen en 10 jaar ervaring als loopbaancoach hebben mij de nodige tools gegeven om de coachingstrajecten te ondersteunen en te structureren.

Skills

Enthousiast en dynamisch – Beide voeten op de grond – Actiegericht – Oplossingsgericht – Empathisch – Verdiepend – Loopbaanbegeleiding – Loopbaancoaching – Talentontwikkeling – Work-life balans

Plan een verkennend gesprek

Heb je meer of minder dan 7 jaar werkervaring?
optin
Hidden

Locatie