Isabel Van Hoedenaghe

Introductie

Ben je op zoek naar meer voldoening en betekenis in je werk? Wil je niet langer geleefd worden, maar zelf het stuur van je leven in handen nemen?

Met meer dan 25 jaar ervaring in HR, L&D en leidinggeven, inspireer en coach ik bij het ontdekken van jouw unieke kracht en het ontwikkelen van je talenten. Samen gaan we op zoek naar wat jou drijft en energie geeft, zodat je een professionele invulling kan vinden die echt vervullend is.

Naast individuele coaching help ik ook bedrijven bij ontwikkeling en versterking van hun menselijk kapitaal en leiderschap. Ik streef ernaar organisaties en mensen in hun kracht te brengen en te inspireren tot groei.

Dit doe ik met oog voor balans tussen zingeving en hands-on aanpak, zijn en doen, kracht en zacht, schaduw en licht, diepgang én fun. Mijn begeleiding is gebaseerd op een integrale benadering vanuit hart, hoofd en buik.

Tijdens de loopbaanbegeleiding ga ik samen met jou op zoek naar wat jij écht wilt, gebaseerd op jouw unieke talenten en identiteit. We reflecteren, voelen, kiezen, doen, ervaren en sturen bij, zodat je de loopbaan kunt creëren die echt bij jou past. Laten we jouw potentieel ontdekken en benutten!

Skills

Leiderschap – Groeimindset – Talentontwikkeling – Veerkracht – Persoonlijke ontwikkeling – Impact – Leidinggeven – Teamontwikkeling

Plan een verkennend gesprek

Heb je meer of minder dan 7 jaar werkervaring?
optin
Hidden

Locatie