Jess Donckers

Elke worsteling is het begin van een nieuwe groeifase

Introductie

Beweging is altijd een kracht geweest die me aantrok, zichtbaar in schilderijen, natuur en zelfs voeding, maar vooral in mijn eigen tijdservaring. Het in beweging krijgen en houden van mezelf is uitgegroeid tot een drijvende kracht in mijn educatieve en professionele reis.

Het mooiste geschenk is anderen in beweging brengen. Als psycholoog heb ik gedurende mijn loopbaan diepgaande gesprekken gevoerd en geluisterd naar de verhalen en behoeften van vele mensen. Deze nieuwsgierigheid naar anderen en mijn passie voor persoonlijke groei vormen de kern van mijn persoonlijkheid.

Mijn missie omvat het begrijpen van jouw onderliggende behoeften, ondersteuning bieden aan zoveel mogelijk mensen en het normaliseren van mentale en fysieke gezondheidsondersteuning. Ik wil bijdragen aan het doorbreken van taboes en het creëren van een samenleving waar het normaal is om hulp te zoeken voor mentaal welzijn.

Skills

Ontwikkeling – In je kracht staan – In actie komen -Zelfliefde – Self-made/ondernemen – Back 2 school( of levenslang leren) – Studeren en ondernemen – Jong Ouderschap en ontwikkeling – Hoogsensitiviteit – Uit je comfortzone – Ondernemers/Managers/Zelfstandigen

Plan een verkennend gesprek

Heb je meer of minder dan 7 jaar werkervaring?
optin
Hidden

Locatie