Luc Dekeyser

“Life is what happens while you are busy making other plans.” John Lennon

Introductie

Mijn missie: mensen helpen om hun veerkracht (terug) te vinden. Veerkracht is het vermogen om je aan te passen aan stress en tegenslag en daar misschien zelfs sterker uit te komen. Het gaat niet enkel over ‘terugveren’ naar de oorspronkelijke positie, maar ook om doorgroeivermogen.

Aan de hand van de Travvant-methode komen we samen tot een stappenplan om op je eigen tempo actie te nemen en verandering te brengen in je loopbaan en je leven.

Ik hou daarbij van resultaatgericht werken en vooral vanuit volgende situaties:

  • Heb je als academicus (master, doctor, postdoc) het gevoel dat je vast zit en niet verder kunt…
  • Zie je als leidinggevende niet direct een uitweg…
  • Stel je je vragen over de zinvolheid van je job in de sociale sector…
  • Loop je vast in wat je vandaag doet…

Na bijna 40 jaar professionele ervaring in sociale dienstverlening, hoger onderwijs, industrie en overheid, ben ik enthousiast over een nieuwe loopbaan. Mijn passie ligt in het boeien van mensen in hun werk. Als leidinggevende en sociaal pedagoog geloof ik in positieve feedback en talentontwikkeling. Ouder worden heeft me geleerd te relativeren, een waardevolle kracht.

Skills

Sociaal-(ped)agoog = begeleiden van leer- en veranderingsprocessen bij individuen, groepen, organisaties en delen van de samenleving Relativeringsvermogen – persoonlijke visie – leiderschap – vermogen om nieuwe concepten uit te denken– communicatievaardig – docent/opleider/trainer – feedback – veerkracht – positieve ingesteldheid – leren vanuit talent

Plan een verkennend gesprek

Heb je meer of minder dan 7 jaar werkervaring?
optin
Hidden

Locatie