Nadia Chahlaoui

Introductie

Sociaal, ondernemend, open minded en betrouwbaar, zo kan ik mezelf het beste omschrijven. Mijn energie haal ik uit het begeleiden en coachen van mensen in hun werk en leven.

Mijn Missie? Samen met jou ontdekken welke verborgen talenten je in huis hebt.

 

Coaching is van jongs af aan een passie voor mij!
De weg daar naartoe was er een met veel barrières. De normen en waarden die ik vanuit mijn opvoeding heb meegekregen stonden heel ver van persoonlijke ontwikkeling.

In de 10 jaar van mijn carrière heb ik stap voor stap barrières overwonnen. Ik heb vaak in het diepe moeten springen en heb up’s en down’s gekend, maar ook veel geleerd.

Door zelf begeleid te worden ontdekte ik mijn ware passie: begeleiden en coachen. Toch een geluk dat ik vooraf had geproefd van een heleboel jobs. Al die ervaringen kleuren nu mijn passie in mijn huidige job als loopbaancoach en opleidingsadviseur.

Als loopbaancoach heb ik al een aantal jaar ervaring in het coachen, in het ontdekken van talenten en met het begeleiden naar ondernemerschap, knelpuntberoepen, stages en tewerkstelling.

Door al deze ervaringen ben ik in staat om jou te coachen om ook stappen vooruit te zetten. Je leven in eigen hand te nemen.

Skills

Loopbaanbegeleiding – KernTalentenAnalist – Ondernemerschap – Jobcoaching – Opleidingen – Communicatie – Heroriëntering – Talent

Plan een verkennend gesprek

Heb je meer of minder dan 7 jaar werkervaring?
optin
Hidden

Locatie