Patrick Rombouts

For things to change, you have to change. For things to be different, you have to be different. – Jim Rohn

Introductie

Als loopbaancoach, met een speciale focus op ondernemers, ondersteun ik jou bij het ontwikkelen van jouw visie en missie, cruciaal voor jouw succes als ondernemer.

Mijn achtergrond is doordrenkt met ondernemerschap, overgeërfd van een succesvolle vader en peter. Ondanks mijn aanvankelijke carrière in de ‘corporate’ wereld, van commerciële functies tot algemeen management op nationaal en internationaal niveau, richt ik me nu op de mens achter cijfers en campagnes.

Mijn passie voor coaching ontstond tijdens de ‘Inside out’ opleiding, die niet alleen mijn eigen onderneming inspireerde, maar me ook in staat stelde anderen te begeleiden. Mijn doel is om jouw onbewuste potentieel als mens en ondernemer te ontdekken en te concretiseren, met als resultaat een actieplan.

Als dit proces jou als ondernemer aanspreekt, begeleid ik je graag op jouw groeipad. Mijn grootste vreugde als coach is het zien van jouw en je bedrijfs succesvolle ontwikkeling, omdat jouw succes ook mijn succes is. Mijn persoonlijke missie is om mezelf uiteindelijk overbodig te maken in jouw groeitraject.

Ben jij klaar voor de eerste stap naar jouw groeitraject?

Skills

Strategie – Actieplan – Persoonlijke ontwikkeling – Groeitraject – Uit je comfortzone – Omgaan met verandering – Visie & missie – Leiderschap – Ondernemen – Commercieel – Resultaten

Plan een verkennend gesprek

Heb je meer of minder dan 7 jaar werkervaring?
optin
Hidden

Locatie