Rob Peeters

Introductie

Ambitieus! Zo kan je mij beschrijven. Met een ambitieuze start in het recruitment agency begon mijn carrière als accountmanager en recruiter. Maar er begon iets te knagen. De drang om meer te betekenen leidde me naar een zoektocht en tot een succesvol loopbaanbegeleidingstraject, waar ik besloot mijn carrière in eigen handen te nemen. Nu nog steeds ambitieus en gedreven als freelance Loopbaan & Carrière coach, HR consultant en Recruitment specialist, volg ik mijn hart, hoofd en buikgevoel.

Mijn missie is gepassioneerd: het ontwikkelen van potentieel. Met focus op groei en zelfvertrouwen, help ik anderen hun carrière vorm te geven en hun potentieel te laten bloeien, gebruikmakend van de Travvant-methode. Ik heb een sterke achtergrond in het begeleidgen van verschillende profielen binnen functies zoals Sales, HR, ICT en onderwijs.

Is dit herkenbaar voor jou? Ben je zelf ook zoekende naar de juiste invulling van je professionele leven. Heb je veel passie maar kan je deze niet kwijt in je huidige job? Neem contact op en we gaan samen aan de slag.

Skills

Carrière – Energie- Groei – Communicatie vaardigheden – Loopbaanbegeleiding – Omgaan met verandering – Ontwikkeling – Stress – Talentontwikkeling – Veerkracht – Work-life balans – Sollicitatie training – Sales – HR – ICT – Ondernemers – Zelfstandigen

Plan een verkennend gesprek

Heb je meer of minder dan 7 jaar werkervaring?
optin
Hidden

Locatie