Waar mensen op de eerste plaats komen
en persoonlijk maatwerk de standaard is!

Is jouw loopbaan momenteel even een zoektocht? Bij Travvant geloven we in jouw potentieel en staan we klaar om je te helpen bij het helder maken van je toekomstperspectieven. 

Staat je wereld even op zijn kop en weet je niet waar te beginnen na een ontslag ? Geen nood, samen focussen we op jouw toekomst en helpen je de volgende stappen te zetten in je carrière.

Hoe kan jij ten volle je talenten benutten en ontwikkelen? Samen verkennen we jouw potentieel en je kansen op de arbeidsmarkt tijdens onze inplacement of re-integratie trajecten.

Jij komt bij ons op de eerste plaats

Bij ons draait alles om jou!

Of je nu een nieuw hoofdstuk begint na een periode van afwezigheid, een frisse start maakt na ontslag, jezelf herpositioneert binnen je huidige organisatie of simpelweg zoekt naar de juiste richting voor jouw loopbaanpad, wij zijn er om jou te ondersteunen met onze zeer mensgerichte en laagdrempelige aanpak.

Bij Travvant geloven we niet in standaardprogramma’s.
Elk verhaal is uniek, net als jij.

Daarom kiezen we resoluut voor maatwerk en een persoonlijke, inclusieve benadering.

Hier ontwikkelen we geen trajecten, maar creëren we een thuis waarin jouw verhaal centraal staat.

We bieden jou ondersteuning bij jouw vragen over loopbaancoaching, outplacement en talent management, waarbij we elk aspect van jouw traject omarmen.

Blogs

Grenzen stellen: STOP! Hier is mijn grens!

Hoe bewaak ik op een assertieve manier mijn grenzen? Nee, grenzen stellen naar anderen is niet makkelijk. Mocht het makkelijk zijn, dan hadden niet zo veel mensen hier problemen mee. Ook voor mezelf is dit al heel mijn leven een thema. Bijkomend, zowel binnen mijn ervaring tijdens mijn voorbije loopbaan als people en HR-manager als […]

Hoogbegaafd? Zo zet je jouw talenten in!

Wat is hoogbegaafdheid? Hoogbegaafdheid houdt in dat je meer dan een flinke portie intellectueel potentieel of denktalent bezit. Vanaf een IQ van meer dan 130 spreekt men over hoogbegaafdheid. Vandaag groeit gelukkig wereldwijd het inzicht dat intellectueel talent, net zoals sportief of muzikaal talent, weliswaar aangeboren is, maar dat je het ook moet ontwikkelen en […]

Wat als… je lijf slimmer is dan je hoofd?

Ervaar je een vorm van weerstand in je leven? Ben je moe? Vind je het moeilijk of spannend om grenzen aan te geven? Heb je last van hoofdpijn of slaapproblemen? In zijn boek Van klacht naar kans nodigt huisarts Juriaan Galavazi ons uit om anders te kijken naar klachten. Ziekteverwekker nummer 1: ons brein Op […]