Frederic Loosvelt

Every accomplishment starts with the decision to try. (JFK)

Introductie

Als loopbaancoach bied ik ondersteuning aan hen die hun talenten en vaardigheden niet optimaal benutten of zich onvoldoende gewaardeerd voelen. Met aandacht voor perfectionisme als kracht én obstakel, begeleid ik je bij het aanpakken en afronden van uitdagingen. Mijn sessies in loopbaanbegeleiding richten zich op concrete acties en het ontdekken van onbenut potentieel.

Met een achtergrond in hotelmanagement bouwde ik 26 jaar ervaring op, van operationele functies in de horeca tot General Manager in internationale hotelketens. Mijn passie voor teamontwikkeling en individuele groei leidde tot een eigen coachpraktijk na een outplacementtraject in 2021. Als life-coach, loopbaan- en outplacementcoach, en executive, organisatie & teamcoach, streef ik ernaar om jouw volledige potentieel te onthullen en te benutten. Mijn overtuiging is dat de beste versie van jezelf, wie je écht bent, volledig tot zijn recht moet komen.

Klaar om aan de slag te gaan?

Skills

Integrale life-coach – Loopbaancoach – Outplacementcoach – Executive coach – Bedrijfs- en organisatiecoach – Teamcoach – Zelfstandig ondernemen – Leidinggeven – Zelfvertrouwen -Groeien – Persoonlijke ontwikkeling – Assertiviteit – Grenzen stellen

Plan een verkennend gesprek

Heb je meer of minder dan 7 jaar werkervaring?
optin
Hidden

Locatie