Liesbeth Briers

“Ontdekken, bewust keuzes maken, doelgericht handelen”

Introductie

Ik studeerde psychologie (Master in Arbeids-en organisatiepsychologie) en ben steeds op zoek gegaan naar meer inzichten over het menselijk functioneren in al zijn aspecten, zowel vanuit westers als oosters oogpunt.

Opgeleid in ACT (Acceptance & Commitment Therapy),  Trauma-sensitive coaching, omgaan met stress en ik ben een Certified Embodiment Coach. Verder heb ik ook een erkenning als Yogaleraar.

Ik heb een ruime ervaring als HR-partner, coach, outplacementbegeleider en trainer van soft skills (zelfanalyse, time-management, communicatie, leiderschap,…).

Door mijn opleiding in Embodiment coaching en mijn yogapraktijk heb ik zelf ervaren hoezeer mind en body verweven zijn. En hoe belangrijk het is om bewuster te worden van deze connectie en hierin te groeien,  met jezelf en met anderen.

Met de oefeningen van Embodiment coaching gaan we dit op een creatieve manier ontdekken, ervaren en leren….  zodat je voluit kan leven, volgens je eigen unieke potentieel.

Ik ben ook gecertificeerd om de Me.-scan af te nemen en te interpreteren: een talententest  die inzicht geeft in je persoonlijkheidstype, ontwikkelingspotentieel en (verborgen) talenten en valkuilen.

De scan gaat niet alleen uit van het cognitieve, maar werkt met beelden die ook zicht geven op het onbewuste van een persoon.

Skills

Loopbaanbegeleiding – Embodiment Coach (coachen met mind & body) – Talenten ontdekken – Veerkracht – Omgaan met verandering en stress – Persoonlijk leiderschap – Bewuster leven – Me.-scan

Plan een verkennend gesprek

Heb je meer of minder dan 7 jaar werkervaring?
optin
Hidden

Locatie