Hoe je ongezond perfectionisme ombuigen tot gezond perfectionisme?

23/02/2023

Gratis online webinar: wat ga je ontdekken?

  • Wat gezond perfectionisme is en wanneer je overhelt naar ongezond perfectionisme?
  • Wat de 10 symptomen van ongezond perfectionisme zijn?
  • Hoe je deze symptomen herkent bij jezelf, je partner, je collega of je leidinggevende?
  • Wat de impact van ongezond perfectionisme en welk risico je loopt richting burn-out?
  • Wat de voordelen zijn als je dit kan ombuigen naar gezond perfectionisme?
  •  Hoe je met onze concrete tips je perfectionisme struikelblokken krachtig aanpakt?
  • Inclusief vraag- en antwoordsessie Sabine Havelaerts, loopbaancoaches bij Passion for Work
 
Tijdens ons webinar kom je te weten wat perfectionisme je precies oplevert in je werk en welke persoonlijke struikelblokken het met zich meebrengt. We geven je praktische handvaten om zelf aan de slag te gaan met je perfectionisme, want perfectionistisch zijn heeft ook zijn voordelen!
 

Vul hieronder je naam en e-mail in om bij dit gratis webinar te zijn. Daarnaast ontvang je tweewekelijks een inspiratiemail om je droombaan of droombedrijf te realiseren. Uitschrijven kan altijd.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Je kan je niet langer inschrijven voor dit webinar.

Webinar door Sabine

Sabine Havelaerts heeft 25 jaar professionele ervaring. Binnen dit traject was ze verantwoordelijk als leidinggevende, project manager, zaakvoerder en business en management coach. De laatste jaren is Sabine meer bezig met persoonlijke coaching en Outplacement begeleiding en KMO ondersteuning.

 

Vanuit IJK-coaching wil Sabine mensen (en organisatie) In Je Kracht zetten. Empowerment heeft te maken met mindset, veerkracht, je eigen barrières en blokkades ontdekken en aanpakken. Binnen een organisatie In Je Kracht staan heeft te maken met de sterktes, zwaktes en waarden van zowel jezelf als je organisatie in kaart brengen en op elkaar afstemmen.

 

Vanuit een persoonlijke drive om te blijven evolueren en eigen barrières aanpakken, volgde Sabine verschillende trainingen rond perfectionisme, veerkracht, de kracht van je eigen mindset. Alle kennis, ervaringen en handvaten geeft ze met plezier door.

Deel deze post: