Grenzen stellen, een win-win voor iedereen

25/04/2024

Heb jij het lastig om “neen” te zeggen?

Herken je dit?

Een aantal collega’s zijn op vakantie, normaal is het rustig op kantoor tijdens de zomermaanden, maar nu stroomt het werk binnen en weet je nauwelijks wat eerst gedaan. Je komt kapot en versleten ’s avonds thuis. Je had je dit wel anders voorgesteld: eindelijk bijwerken tijdens iedereen zijn verlof omdat je minder afgeleid bent en ’s avonds met de vrienden chillen op een terrasje …
Of je zomer is volgepropt met festivals, heerlijke BBQ’s, apero in het park, vrienden en familie zien, maar eigenlijk staat je agenda zo vol, dat je nooit tot rust komt. “Neen” zeggen tegen je vrienden/familie en gewoon rustig een avondje thuis blijven doe je niet. Je voelt je dan schuldig en hebt last van FOMO …

 


Wist je dat je grenzen aangeven helpt om je energie te behouden, je veerkracht te bewaken, om productiever te zijn op het werk, (terug) plezier in je werk te vinden en een betere samenwerking met collega’s en leidinggevenden te bevorderen?

Onze collega Yvonne König gaf een webinar met 8 gouden tips hoe je grenzen te bewaken (met meer dan 500 kijkers, je bent dus niet de enige die soms worstelt met grenzen stellen).

Heb je dit gemist? Dan krijg je nu de kans om dit gratis en voor niets te bekijken, op een moment dat voor jou past.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Webinar door Yvonne

Als (corporate) trainer rond welllbeing en teamskills, maar ook als yogadocent, ontmoet ik vaak mensen die het moeilijk hebben met grenzen stellen.

Waarom? Taken die erbij komen, het werk van een zieke collega even overnemen, het altijd flexibel zijn, terwijl je ook je vrijetijdsactiviteiten niet wil opgeven! Vaak ben je je er niet van bewust dat er over je grens gegaan wordt. Nochtans is een helder bewustzijn rond je eigen mentale, fysieke en emotionele grenzen een sleutel tot een betere work-life integratie, maar ook tot meer werkgeluk, productiviteit en creativiteit. Ik help je je grenzen stellen!

Deel deze post: