Leer omgaan met stress en triggers in je leven

05/03/2024

“Je kan de golven niet stoppen, maar je kan wel leren surfen”

Deze metafoor wordt gebruikt om uit te leggen dat stress, pijn en verdriet niet te vermijden zijn in het leven. Echter hoe je ermee om gaat, dat is wel aan jou.

In ons gratis webinar over omgaan met stress en triggers in je leven ontdek je hoe verschillende stress-triggers deel uitmaken van het leven, maar je kan wel leren je zenuwstelsel te reguleren en zo te zorgen voor meer helderheid en focus in deze situaties.

In dit webinar krijg je een mooie mix van theorie en praktijk:

  • We bekijken stress en de impact hiervan op ons zenuwstelsel door de lens van de polyvagaaltheorie van neuropsychiater Stephen Porges.
  • Je leert wat er gebeurt in je lichaam en wat de impact is op je mentale en emotionele toestand.
  • Je leert praktische oefeningen om je zenuwstelsel te reguleren die je meteen kan inzetten in je dagelijkse en professionele leven.
  • Je leert wat Embodiment coaching is en het belang van de Body-mind connectie: want je lichaam is meer dan een brain-taxi.


Stress en triggers hoeven je niet langer te beheersen. Het is tijd om de regie over je leven terug te nemen en te gedijen in alle aspecten van je bestaan.

Schrijf je in voor ons webinar en laat ons je begeleiden op je reis naar een leven vol veerkracht, welzijn en geluk. Wees klaar om de beste versie van jezelf te worden en te genieten van de vrijheid die stressvrij leven met zich meebrengt!

Tijdens het webinar ontvang je praktische, direct toepasbare tips en technieken die je meteen kunt gebruiken. Je zult naar huis gaan met een gereedschapskist vol handige strategieën om stress en triggers te overwinnen en je leven op een positieve manier te transformeren.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Webinar door Liesbeth

Ik studeerde psychologie (Master in Arbeids-en organisatiepsychologie) en ben steeds op zoek gegaan naar meer inzichten over het menselijk functioneren in al zijn aspecten, zowel vanuit westers als oosters oogpunt.

Opgeleid in ACT (Acceptance & Commitment Therapy), Trauma-sensitive coaching, omgaan met stress en ik ben een Certified Embodiment Coach. Verder heb ik ook een erkenning als Yogaleraar.

Ik heb een ruime ervaring als HR-partner, coach, outplacementbegeleider en trainer van soft skills (zelfanalyse, time-management, communicatie, leiderschap,…).

Door mijn opleiding in Embodiment coaching en mijn yogapraktijk heb ik zelf ervaren hoezeer mind en body verweven zijn. En hoe belangrijk het is om bewuster te worden van deze connectie en hierin te groeien, met jezelf en met anderen.

 

Deel deze post: