Groeien door feedback te ontvangen

28/05/2024

“Feedback is de sleutel tot groei, maar de moed om het te ontvangen maakt het een kunst.” 🌱

Wil je jouw professionele groei versnellen?
Dan is ons aankomende webinar over feedback een absolute must-attend!

Feedback ontvangen – een ogenschijnlijk eenvoudige handeling, maar vaak een uitdagende ervaring die ons hart sneller doet kloppen en onze gedachten laat racen. Zelfs als feedback gegeven wordt volgens de regels van de kunst, is het vaak nog een hele opgave om het op een goeie manier te ontvangen.

En laten we het niet alleen hebben over ontvangen – feedback geven is net zo essentieel. Het vermogen om op een constructieve en ondersteunende manier feedback te geven, is een vaardigheid die leiders onderscheidt van volgers en teams naar nieuwe hoogten stuwt.

In ons aankomende gratis webinar leer je meer over :

  • Feedback : wat is dat nu eigenlijk ?
  • Feedback ontvangen : Wat doet dat met ons ? Hoe komt dat nu? En op welke manier kan je het beste uit feedback halen en jezelf verbeteren.
  • Feedback geven : En hoe doe je dat dan motiverende feedback geven?

 

Onze Team-Travvant loopbaancoach Ann Van de Velde neemt je op 28 mei van 12 tot 13u graag mee in de wereld van feedback.


Of je nu een manager bent die zijn team wil inspireren, een professional die zijn vaardigheden wil aanscherpen, of gewoon iemand die streeft naar persoonlijke groei, dit webinar is voor jou !

 

📅 Reserveer nu jouw plek en laat je meevoeren naar de wereld van feedback – waar groei begint en succes gedijt.

 

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Webinar door Ann

Met meer dan 8 jaar ervaring als interne coach, heb ik talloze individuen begeleid naar groei en ontwikkeling. Vanuit de volle overtuiging dat werk & privé niet zo strikt gescheiden zijn omdat we onszelf altijd ‘meenemen’; zet ik mijn kennis ondertussen ook volop in als loopbaancoach, stress & veerkrachtcoach, wandeloach en specialiseerde ik me bovendien verder in rouw-en verliesbegeleiding.

Vanuit mijn eigen ervaringen, zowel in het bedrijfsleven als in privé-context, merk ik vaak hoeveel ‘gewicht’ er nog hangt aan feedback; zowel aan het geven van feedback (want we willen niemand kwetsen) als aan het ontvangen ervan (ojee, we voldoen niet). 


Hoe kijken we zelf naar feedback? Wat doet dat met ons ? Wat wordt er geraakt ? En wat zit er nog in de weg? Vragen die vaak heel wat oproepen en vaak ook grotere thema’s blootleggen.

Door de antwoorden op die vragen te verkennen, komt er vaak heel wat helderheid. En het zijn net deze inzichten die ons doen groeien. Verwacht je dus aan een webinar waarin we (persoonlijke) inzichten opdoen om op die manier handvaten te vinden voor het geven & ontvangen van voedende feedback.

Deel deze post: