Webinar: Ontdek de Kracht van Multipotentialites

20/06/2024
Ben je klaar om je eigen universum te creëren volgens jouw diepste verlangens en jezelf opnieuw uit te vinden? Dan is ons aankomende webinar over multipotentialites een kans die je niet wilt missen.
 
Veel mensen krijgen regelmatig de vraag: “Wat doe jij eigenlijk allemaal?”. Voor velen klinkt het idee van een enkele, rechte carrière als de norm, een pad zorgvuldig uitgestippeld door het verstand.
 
Het grote keerpunt komt wanneer men besluit om traditionele carrièrepaden los te laten. Je kan dan bijvoorbeeld creatieve consultant, freelance schrijver, yoga-instructeur, of zelfs een eigen duurzaam kledingmerk oprichten. Dit klinkt als een wilde combinatie, toch? Nou, dat is precies wat een multipotentialite is!
 
Emilie Wapnick is de eerste die de term ‘multipotentialisme’ introduceerde in een Ted-talk.
 
Een multipotentialist is een persoon met veel en brede interesses en vaardigheden. Ze doen dus veel dingen graag en kunnen deze ook vaak goed. Soms zie je ook termen terug komen als multipod, multigetalenteerde, creatieve generalist, scanner, polymath, slashie en Renaissance man/vrouw.
 
Een multipotential heeft veel verschillende interesses en creatieve doelen en zich daar het liefst allemaal tegelijk mee bezighoudt of ontwikkelt deze één na één.
 
In ons aankomende webinar leer je meer over:
  • Wat zijn multipotentialites?
  • Kenmerken van multipotentialites
  • Waarom zijn multipotentialites relevant?
  • Voordelen van multipotentialisme
  • Uitdagingen die erbij komen kijken
  • Tips om je multipotentialisme te omarmen
 
Onze Team-Travvant loopbaancoach Katleen Lambregs neemt je op 20 juni van 12u tot 13u mee op deze spannende reis door de wereld van multipotentialites.
 
📆 Reserveer nu jouw plek en ontdek de wereld van multipotentials.
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Webinar door Katleen

“Katleen, wat doe jij eigenlijk allemaal?”, vroeg ze nieuwsgierig. Ik glimlachte en begon mijn verhaal. Ooit geloofde ik stellig in een enkele loopbaan, een weloverwogen carrière opgebouwd vanuit het verstand. Maar met de tijd merkte ik dat dit niet meer bij me paste. Loopbaanbegeleiding leidde me naar de ontdekking dat ik in mijn ideale baan meer nodig had dan enkel mijn verstand; ook mijn hart en handen waren cruciaal.

Ik deelde mijn reis, 25 jaar in HR, in verschillende sectoren, in leidinggevende en expertrollen, altijd gericht op het maken van een verschil en samen groeien. Het keerpunt kwam toen ik besloot traditionele opties los te laten en mijn eigen pad te volgen. Ik werd loopbaancoach, professional organizer en out-of-office host, en begon mijn eigen food & beverages-lijn. Als een ‘multipotential’, ontdekte ik dat deze ongebruikelijke combinatie precies bij me paste.

Deze diversiteit bracht me waar ik nu ben. De weg was niet zonder hindernissen, maar elke dag leer ik en leef ik intens. Dit gun ik jou ook.

Ben je klaar om je eigen universum te creëren volgens jouw diepste verlangens?

Deel deze post: