Katleen Lambregs

Niet: plus est en vous, wel: tout est en vous

Introductie

“Katleen, wat doe jij eigenlijk allemaal?”, vroeg ze nieuwsgierig. Ik glimlachte en begon mijn verhaal. Ooit geloofde ik stellig in een enkele loopbaan, een weloverwogen carrière opgebouwd vanuit het verstand. Maar met de tijd merkte ik dat dit niet meer bij me paste. Loopbaanbegeleiding leidde me naar de ontdekking dat ik in mijn ideale baan meer nodig had dan enkel mijn verstand; ook mijn hart en handen waren cruciaal.

Ik deelde mijn reis, 25 jaar in HR, in verschillende sectoren, in leidinggevende en expertrollen, altijd gericht op het maken van een verschil en samen groeien. Het keerpunt kwam toen ik besloot traditionele opties los te laten en mijn eigen pad te volgen. Ik werd loopbaancoach, professional organizer en out-of-office host, en begon mijn eigen food & beverages-lijn. Als een ‘multipotential’, ontdekte ik dat deze ongebruikelijke combinatie precies bij me paste.

Deze diversiteit bracht me waar ik nu ben. De weg was niet zonder hindernissen, maar elke dag leer ik en leef ik intens. Dit gun ik jou ook.

Ben je klaar om je eigen universum te creëren volgens jouw diepste verlangens? Om jezelf opnieuw uit te vinden? Laat mij je coach zijn, jouw vertrouwde denkpartner.

Skills

Loopbaanbegeleiding – Opruimcoaching – Professionele hosting & hospitality – Leren en persoonlijke groei – Solliciteren – Oplossingsgericht denken – Communicatie – Omgaan met verandering – Multipotentialism – StartUp|SpiceUp|SpaceUp – Interieurstylist – Certified Divorce Coach

Plan een verkennend gesprek

Heb je meer of minder dan 7 jaar werkervaring?
optin
Hidden

Locatie