Zelfvertrouwen vergroten? Een zelfvertrouwencoach kan je helpen!

Loop je weleens tegen het volgende aan?
• Je legt de lat vaak hoog, bent perfectionistisch.
• Je hebt het idee niet goed genoeg te zijn of te weinig te kunnen/hebben en daardoor onvoldoende hoogte te krijgen van eigen competenties,
• Zelfvertrouwen en opkomen voor zichzelf zijn vaardigheden die je graag zou willen ontwikkelen.
• Contact maken met anderen vind je soms moeilijk.
• Je piekert veel.
• Je praat negatief tegen jezelf. Je richt je meer op dingen die nog niet af zijn, problemen, moeilijkheden, mislukkingen en wat er nog niet is.

Een tekort aan zelfvertrouwen heeft een negatieve impact op je
carrière/bedrijf, relaties, welzijn en zelfbeeld. Je ziet minder kansen. Je benut mogelijkheden niet, omdat je niet durft of (te) lang twijfelt. Mensen lijken je niet helemaal te zien staan. Contacten en relaties missen iets. Wat in je zit, komt niet volledig tot uiting. Je potentieel blijft, pijnlijk soms, zitten. Ook je genieten van ’t leven is minder dan wat ’t zou kunnen zijn.

Zó werk je aan je zelfvertrouwen

Ontdek hoe je je zelfvertrouwen kunt vergroten en behouden met de zelfvertrouwencoaching van een ervaren professional. Leer hoe je jouw talenten kunt benutten, werk kunt doen waar je van houdt, waardevolle contacten kunt opbouwen, je ideale levensstijl kunt creëren en volop van het leven kunt genieten.

Tijdens de training Zelfvertrouwen en Assertiviteit gaan we in op de bouwstenen voor zelfvertrouwen, werken we aan mindset en oefenen we veel. Het is erg praktisch gericht en een boost om sterker in je schoenen te staan. Je gaat naar huis met een vernieuwd zelfvertrouwen. Uit de vele reacties van eerdere cursisten weten we dat deze aanpak werkt! Mensen gaan hun sterktes zien, makkelijker contact leggen, meer durven, zichzelf meer waarderen, anders denken over zichzelf en hun situatie. Ze bereiken gemakkelijker hun doelen. Deze dag is geschikt voor werknemers, freelancers én ondernemers!

Om je resultaat te waarborgen, krijg je nadien toegang
tot de online training ‘bouwen aan je  zelfvertrouwen’. Zo blijf je in contact met het materiaal en heb je de mogelijkheid om telkens opnieuw die technieken die je helpen met telkens meer resultaat toe te passen. Op het einde van de online training is er een vragenmoment, waarin je al je vragen kan stellen.

De combinatie van trainingsdag mét online training vergroot je resultaat. Deze training is de aangewezen manier om je zelfvertrouwen te vergroten bij issues als opkomen voor jezelf, solliciteren, klanten werven, omgaan met moeilijke mensen,….

Resultaten die je mag verwachten:
• je voelt je gewaardeerd en merkt zelf de goede dingen op die je doet
• je weet dat je impact hebt en van betekenis bent voor veel mensen
• je durft gemakkelijker stappen te zetten en dingen te ondernemen
• je hebt een positieve mindset opgebouwd en weet die te onderhouden. Zo kom je sterker over, hebt een positieve uitstraling en bereikt makkelijker wat je wil.
• je legt makkelijker contact
• je staat positiever in het leven en bekijkt situaties vanuit een gunstig perspectief.

Verdere praktische info lees je hier.

Geschreven door Sofie Vanham – Herwerkt door Sabine Havelaerts

Travvant: Erkend partner van de VDAB

Bij Travvant, als erkende partner van VDAB, betaal je slechts €45 per loopbaancheque. Jouw eerste cheque garandeert vier uur persoonlijke en individuele begeleiding met een gecertificeerde coach, gevolgd door nog eens drie uur met de tweede cheque. De werkelijke waarde van één uur loopbaanbegeleiding bedraagt €182.
Deel dit blog: