Outplacement? Heb ik er recht op?

Misschien voel je al langer dat er ‘iets’ in de lucht hangt, misschien komt het als een donderslag bij heldere hemel … Anderen hopen dan weer stiekem op ontslag …
Zoveel mensen, zoveel situaties, zoveel verhalen … Met één ding gemeenschappelijk: Wat nu? En hoe dan?

Geen gemakkelijke vraag. Plots wordt je geconfronteerd met jezelf, met een blanco toekomst. Hoe ga je die invullen?

Wie ben je? Wie wil je zijn? Hoe wil je leven? … Existentiële vragen, waar je waarschijnlijk met één nacht goed slapen geen antwoord op hebt.

En dan is er nog je omgeving … Ook zij zijn bang, willen voor jou het beste, willen dat je snel een oplossing vindt, terwijl een ontslag een rouwproces kan zijn wat je niet kan forceren. Het zou fijn zijn als er iemand is die met je meewandelt, die je steunt, die kennis heeft van de arbeidsmarkt, bij wie je terecht kan met je vragen, je twijfels en die je successen deelt! Outplacement kan hierbij een oplossing zijn!

Sinds 1 januari 2014 is de wetgeving op outplacement veranderd. Om te weten of jij recht hebt op outplacement, kan volgend schema je duidelijkheid geven: outplacement wetgeving.

Heb jij recht op outplacement? Je werkgever zal je hoogstwaarschijnlijk een bureau voorstellen. Zolang jij geen contract getekend hebt met dat bureau, kan jij zelf een voorstel doen. Travvant biedt ook outplacementbegeleiding, waarbij we vertrekken van jou als persoon. Rekening houdend met het budget van je werkgever maken wij een voorstel op maat. Je leest er hier meer over.

Travvant is een erkend loopbaancentrum en partner van VDAB. Dat betekent dat je gebruik kan maken van loopbaancheques. Hierdoor betaal je slechts 40 euro per cheque.

Je eerste cheque is goed voor 4u coaching, je tweede cheque voor 3u coaching. De werkelijke waarde van 1u loopbaanbegeleiding bedraagt 169 euro.[tm_button btn_design_style=”btn-theme-colored2″ button_size=”” button_alignment=”text-center” btn_round=”true” button_text=”Vraag nu je vrijblijvend kennismakingsgesprek aan” link_url=”url:https%3A%2F%2Fwww.travvant.be%2Fcontact%2F|||”]

Travvant: Erkend partner van de VDAB

Bij Travvant, als erkende partner van VDAB, betaal je slechts €45 per loopbaancheque. Jouw eerste cheque garandeert vier uur persoonlijke en individuele begeleiding met een gecertificeerde coach, gevolgd door nog eens drie uur met de tweede cheque. De werkelijke waarde van één uur loopbaanbegeleiding bedraagt €182.
Deel dit blog: