Wat omvat een outplacementtraject?

Elk outplacement-traject bij Travvant is uniek en op jouw maat gemaakt, waarbij we vooral focussen op jouw verhaal, jouw noden en vragen en van daaruit vertrekken om je traject samen te bepalen.

Welke elementen zijn cruciaal in jouw traject?

Psychologische ondersteuning

Hoe voel je je? Hoe verhoog je je veerkracht, wendbaarheid en weerbaarheid? Samen kijken we naar het omgaan met ingrijpende veranderingen en het versterken van jouw mentale welzijn.

Praktische ondersteuning

Wat zijn je rechten en plichten? Hoe voer je optimaal sollicitatiegesprekken? Of misschien droom je ervan je eigen zaak te starten? Wij bieden praktische begeleiding om je wegwijs te maken in deze processen.

Zelfanalyse

Wat zijn je sterke punten en ontwikkelpunten? Welke waarden vind je belangrijk in je carrière? Samen onderzoeken we jouw persoonlijke drijfveren en ambities.

Plan van aanpak

Hoe stel je een overtuigend cv op? Hoe benut je LinkedIn optimaal voor het vergroten van je kansen? En hoe voer je succesvolle salarisonderhandelingen? Wij voorzien je van een gedegen plan om jouw doelen te bereiken.

Administratieve ondersteuning

Van het aanvragen van een werkloosheidsvergoeding tot het navigeren door sociaal-juridische regels en het invullen van noodzakelijke formulieren bij de verzekering of het ziekenfonds - wij zijn er voor jou.

Kortom, bij Travvant begeleiden we je van A tot Z, met als einddoel: een sterke match met die nieuwe job voor jou!

Zelf aan de slag met onze digitale tools

Alles over outplacement

Nog vragen over je loopbaan?

Hoe bestel ik loopbaancheques?

Zelfstandig worden, iets voor mij?

Hulp nodig met perfectionisme?

Hoe kan ik terug aan de slag na ziekte?

Neem contact met ons op

Interesse in de begeleiding na ontslag (outplacement) van Travvant? Laat je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op.

Heb je meer of minder dan 7 jaar werkervaring?
optin
Hidden